Grovt kriminella skall INTE vaktas av kvinnliga plitar…

Läste på Genusnytt om detta. Personligen anser jag att kvinnor INTE skall utsättas för dessa grovt kriminella. Kvinnor kan de gott få möta på många andra sätt men inte som plitor.

Har arbetat som kvinnlig plit på ett fängelse i mellanSverige och jag tror mycket på det att det måste vara en man som håller på med detta. Kanske är det så att kvinnor kan vakta kvinnor och män män? Men bägge könen bör få en adekvat utbildning med lika lön.

Annonser
Published in: on 3 oktober, 2011 at 20:56  Comments (4)  

The URI to TrackBack this entry is: https://prussiluska.wordpress.com/2011/10/03/grovt-kriminella-skall-inte-vaktas-av-kvinnliga-plitar/trackback/

RSS feed for comments on this post.

4 kommentarerLämna en kommentar

 1. Jag tror också att såna kriminella som det här gäller…psykiskt sjuka, ska överhuvudtaget inte vara i häkten, fängelser eller ute på gatan! Dom ska vara på psyket tills dom är utredda och friska, eller tills dom dör. Allt har blivit så sjukt, för som det här var så var han ju för sjuk för att vara på psyket???? Dhöööö!!
  Stackars flickans familj…usch!
  Kramas

  • Ja det är mycket tragiskt. Jag tänker ofta på kvinnor som blir misshandlade också, det är svårare för en kvinna att försvara sig för faktiskt så är mannen starkare rent fysiskt.Fast ibland hade jag önskat det vore tvärtom (bara ibland)…Tack för din medkänsla Stintan…

 2. Det var inte helt oväntat att det spårade ur skulle jag vilja säga om man betänker hur det har börjat se ut i vårt samhälle. De sjukare blir sjukare och inget görs det för att de ska få vård. Det är för bedrövligt att det ska beöva gå så här långt innan det blir en reaktion, för vi kan ju alltid hoppas på att det blir en reaktion och inte bara en utrednig som inte leder någonstans.
  Att det som hänt är en tragedi för vårt samhälle är klart men hur stor tragedi är det inte för hennes familj, Ingen skulle behöva uppleva det de går igenom just nu. Britt-Inger

 3. Det håller jag med om att det inte var oväntat. Rätt som det är tas psykakut, avgiftning med mera bort också , hoppas inte förstås. Det värsta har ju hänt och detta är såååå tragiskt för familjen och de runt om. Hoppas att det blir en läropeng på något sätt….Kram o tack för titten…W.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: